Rustykalna bagietka z puszystym miękiszem – na co dzień i od święta.
Wyjątkowa, podłużna bułka z hiszpańskim rodowodem, lecz wypiekana z najlepszych polskich surowców. Przyjemna porowata struktura i cienka chrupiąca skórka w połączeniu z wyjątkowo miękkim wnętrzem, sprawdza się jako baza kanapek i dodatek do większych dań. Prosta receptura – mąka, woda, drożdże i sól – to gwarancja klasycznego, doskonałego smaku.
Skład:
Mąka pszenna, woda, drożdże, sól, gluten pszenny, cukier, mąka ze słodu pszenna, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
Szukasz pomysłu na śniadanie, piknik, szybką przekąskę lub lunch do pracy? Zobacz, ile pyszności wypiekamy w naszych piecach! Wpadnij po świeże, jeszcze ciepłe, przyjemnie chrupiące bułki i bagietki. Postaw na ulubiony smak lub odkrywaj nowe!
Bułka ultra grain 75g
NOWOŚĆ! Bułka kanapkowa posypana drobniutkimi, smakowitymi ziarnami maku i sezamu.
Bułka z dynią 65g
Wypiekana tradycyjną metodą na kamieniu kwadratowa bułka okraszona chrupiącymi pestkami dyni.
Bułka pszenna 73g
Tradycyjna, lekkostrawna bułka pszenna z charakterystycznym nacięciem – do kanapek i nie tylko.
Bułka grahamka 78g
Złocista, chrupiąca bułka o wysokiej zawartości pełnowartościowej, bogatej w błonnik mąki graham.
Ciabata róża ciemna 75g
Okrągła bułka z włoskim rodowodem – ma klasycznie wypieczony na kamieniu spód i ręcznie wyrabiane kęsy ciasta.
Bułka pszenna premium 80g
Prostokątna, złocista bułka o tradycyjnie wypieczonym spodzie – idealna do kanapek na zimno i na ciepło.
Bułka z serem 70g
Okrągła, chrupiąca bułka z dodatkiem aromatycznego dojrzewającego sera na wierzchu – świetna na ciepło!
Bułka z kiełkami żyta 60g
Kwadratowa bułka żytnia z dodatkiem kiełków żyta, o tradycyjnie wypieczonym spodzie.
Bułka na zakwasie żytnim z ziarnami 75g
Pełnowartościowa bułka wypieczona na kamieniu, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem siemienia lnianego, słonecznik i soi.
Bagietka w stylu hiszpańskim 155g
Rustykalna bagietka z puszystym miękiszem – na co dzień i od święta.